• FP8A3355

Suroviny

čerstvý tuniak
1 hrnček quinoy
3 hrnčeky vody
3-4 paradajky
3-4 strúčiky cesnaku
1-2 PL trstinového cukru
Provensálske bylinky
1 mrkva
1 limetka
sezam
korenie na ryby
koriander
soľ
olej

Partner relácie

Tunatataki

Šéfkuchár: Pavol Remenár

Postup: Quinou varíme vo vode 8-10 minút, odložíme a necháme 5 minút odstáť. Paradajky nakrájame spolu s cesnakom nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme koriander, limetkovú šťavu, cukor, korenie na ryby a Provensálske bylinky.
Tuniaka osolíme, nakrájame na podlhovasté steaky, obalíme ho v paradajkovej zmesi a následne v sezame. Na panvicu dáme rozpáliť olej a obaleného tuniaka chvíľku opekáme z každej strany, tak aby vo vnútri ostal ružový. Podávame z uvarenou quinoou, nastrúhanou mrkvou a zvyškom paradajkovej omáčky.

Recept z epizódy: 11. 06. 2017

Odporučte recept Vašim priateľom



Email This Page


Pridajte komentár k receptu