• FP8A3658

Suroviny

na Tabbouleh:
1 hrnček SOS Quinoy
2 hrnčeky vody
šťava z jedného citróna
3 PL olivového oleja
200 g paradajok
200 g šalátu
1 uhorka
3 jarné cibuľky
mäta
petržlenová vňať
1 ČL morskej soli
štipka mletého čierneho korenia
na šalát:
½ šálky uvarenej SOS Quinoy
½ šálky jahôd
½ šálky čučoriedok
½ šálky černíc
mäta
1/2 limetky
2 PL medu

Partner relácie

Tabbouleh z quinoy a šalát z quinoy s ovocím

Šéfkuchár: Soňa Müllerová

Postup Tabbouleh: Quinou varíme 10 minút v dvoch hrnčekoch vody, potom odstavíme a ešte necháme 5 minút postáť. Umytú zeleninu nasekáme nadrobno. Quinou zmiešame s olivovým olejom, citrónovou šťavou, soľou a korením. Nakoniec pridáme zeleninu a bylinky.
Postup šalát: Ovocie umyjeme, jahody nakrájame, pridáme ďalšie ovocie a jemne zmiešame s quinoou. V malej miske si vymiešame limetkovú šťavu s medom a nasekanou mätou. Šťavu pridáme k zmesi a dozdobíme mätou.

Recept z epizódy: 04. 06. 2017

Odporučte recept Vašim priateľom



Email This Page


Pridajte komentár k receptu