• _MKF4990

Suroviny

3 väčšie zemiaky
3-5 hrstí kyslej kapusty
2-3 plátky oravskej slaninky
4 PL Solamylu
1 vajce
soľ
Dobrota
majoránka
čierne korenie
mladá cibuľka na ozdobu
olej

Partner relácie

Staročeské kapustníky

Šéfkuchár: Kamila Magálová

Postup: Zemiaky ošúpeme, nastrúhame najemno a vyžmýkame z nich väčšinu škrobu. Odkvapkanú kyslú kapustu pokrájame a pridáme k nastrúhaným zemiakom. Pridáme vajíčko, Solamyl, soľ, korenie, Dobrotu a opraženú slaninku. Cesto poriadne premiešame a na záver dochutíme majoránkou. Na rozpálenom oleji prudko smažíme menšie placky. Môžeme podávať samostatne alebo so zeleninou, napr. s mladou cibuľkou.

Recept z epizódy: 28. 05. 2017

Odporučte recept Vašim priateľom



Email This Page


Pridajte komentár k receptu