• FP8A3654

Suroviny

4 kuracie prsia
350 g – 400 g nastrúhaného tvrdého syra
150 g šunky
4 vajcia
180 g kyslej smotany
hladká múka
soľ
čierne korenie

Partner relácie

Slaná kuracia torta so šunkou

Šéfkuchár: Andrea Chabroňová

Postup: Prsia nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Vymiešame smotanu s vajíčkom a v zmesi namáčame prsia. Ukladáme do tortovej formy s priemerom 24 cm, ktorú sme vystlali papierom na pečenie. Posypeme vrstvou strúhaného syra a na vrch poukladáme plátky šunky. Ďalej znova vrstvíme obalené kuracie prsia, strúhaný syr a šunku. Takto pripravenú tortu prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 220 stupňov Celzia 70-80 minút. Na záver odokryjeme, posypeme strúhaným syrom a dáme ešte približne na 10 minút zapiecť.

Recept z epizódy: 04. 06. 2017

Odporučte recept Vašim priateľom



Email This Page


Pridajte komentár k receptu