Quiche s pórom - Tajomstvo mojej kuchyne

Quiche s pórom

Maspoma

Postup:  Lístkové cesto vložíme do formy a dáme piecť asi na 5 minút pri teplote 200 stupňov Celzia. Vyberieme ho a poprepichujeme. Na oleji osmažíme slaninku, pridáme nakrájaný pór, cibuľku a dusíme, kým zelenina nezmäkne. V miske zmiešame Creme fraiche, vajcia, soľ, korenie a pridáme udusenú zeleninu. Zmes nalejeme na lístkové cesto. Vrch hojne posypeme postrúhaným syrom. Pečieme v rúre pri 180 stupňoch Celzia približne 20 minút , resp. kým povrch nezhnedneme.

Maspoma

Šéfkuchár: Hana Lasicová | Recept z epizódy: 12. 12. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu