Lososový burger - Tajomstvo mojej kuchyne

Lososový burger

Maspoma

Losos a cibuľu nakrájame na drobné kúsky, pridáme šťavu a kôru z citróna, horčicu, nasekáme feniklovú vňať, pridáme strúhanku, olej, soľ, namelieme čerstvé čierne korenie, dobre premiešame a necháme odstáť v chlade asi hodinu. Do panvice nalejeme olivový olej a necháme rozpáliť. Burgery tvarujeme priamo na panvici pomocou okrúhlej formy. Pečieme z každej strany cca 7 minút.

Feniklový šalát s ružovým grapefruitom:
Umytý a očistený fenikel nakrájame alebo nastrúhame na jemné plátky. Rozložíme ho po tanieri a poukladáme naň kúsky očisteného grapefruitu, posypeme opečenými píniami a hrozienkami, zľahka osolíme a pokvapkáme olivovým olejom.

Maspoma

Šéfkuchár: Pavel Pospíšil | Recept z epizódy: 28. 09. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu