Krkovičkový koláč - Tajomstvo mojej kuchyne

Krkovičkový koláč

Maspoma

Do vyššieho pekáčika na dno rozložíme prerastenú nakrájanú slaninku, na ktorú poukladáme plátky bravčovej krkovičky. Osolíme, pokoreníme a pridáme čili . Ďalej ukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, cesnak, feferónku a bylinky. Na každý kus krkovičky položíme dva plátky syra a celý koláč zalejeme lečom. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 1 hodinu najskôr zakryté alobalom, potom odokryjeme a pečieme ešte 15 minút , aby sa nám koláč zapiekol.

Maspoma

Šéfkuchár: Eleonóra Vlasáková | Recept z epizódy: 13. 06. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu