Krevetové fettuccine - Tajomstvo mojej kuchyne

Krevetové fettuccine

Maspoma

Fettuccine uvaríme al dente. Medzitým na veľkej panvici rozpálime cca 4 PL olivového oleja s nakrájaným cesnakom, chilli a kockou bujónu . Keď je cesnak žltý pridáme kvapku vína, krevety a smažíme ich do zlatista. Pred odstavením pridáme nakrájané paradajky a na zjemnenie chuti cesnaku a kreviet ešte trošku vína. Do hotových kreviet nakoniec pridáme uvarené fettuccine a premiešame spolu s jemne pokrájanou petržlenovou vňatkou. Každý si na svoju porciu môže ešte pridať panenský olivový olej a podľa chutia citrónovú šťavu . Podávame so zeleninovým šalátom.

Maspoma

Šéfkuchár: Miroslav Dvorský | Recept z epizódy: 14. 09. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu