Koláč s medovým mascarpone a orechmi - Tajomstvo mojej kuchyne

Koláč s medovým mascarpone a orechmi

Maspoma

Všetky ingrediencie na cesto zmiešame, vylejeme do pripravenej formy a pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia asi 35 minút. Hotový koláč vyberieme a necháme vychladnúť. Mascarpone izbovej teploty zmiešame s medom, rovnomerne ho rozotrieme po celej ploche koláča a dáme do chladničky stuhnúť. Skaramelizujeme cukor, pridáme maslo a necháme rozpustiť. Potom vmiešame orechy – maslo sa do nich vsiakne a orechy sa obalia cukrom. Necháme vychladnúť a vychladnutý koláč posypeme karamelizovanými orechmi.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 15. 03. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu