Kakaovo-tvarohová bábovka - Tajomstvo mojej kuchyne

Kakaovo-tvarohová bábovka

Maspoma

Postup:  Celé vajcia vymiešame s cukrom, pridáme olej, mlieko (šľahačkovú smotanu) a premiešame. Potom postupne pridávame múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom.

Na plnku zmiešame tvaroh, dva žĺtky, cukor, vanilkový cukor, mlieko a vanilkový puding. Na záver do plnky nastrúhame trochu citrónovej kôry a všetko dobre vyšľaháme.

Do vymastenej a vysypanej bábovkovej formy vlejeme najskôr kakaové  cesto, potom tvarohovú plnku a takto tvoríme vrstvy. Formu vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri teplote 180 stupňov približne 45 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 21. 11. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu