• _MKF5580

Suroviny

600 g jahňacieho chrbta
soľ
čierne korenie
vetvička tymianu a rozmarínu
plátky bieleho toastového chleba
cesnak
4 PL oleja
200 g baby špenátu
na fáš:
250 g teľacieho pleca
150 ml sladkej smotany
soľ, čierne korenie
1 vajce
koreňová zelenina (mrkva , zeler, petržlen )
príloha: kapusta Pakchoi, maslo, zemiaky, rozmarín

Partner relácie

Jahňací chrbát v chlebovom ceste s Pakchoi a pečeným zemiakom

Šéfkuchár: Martin Synak

Postup:
Faš: Pomleté teľacie plece osolíme, okoreníme, necháme riadne vychladiť a potom ho so
smotanou pomixujeme, pridáme vajce a na drobné kocky nakrájanú koreňovú zeleninu , ktorú sme opiekli vo výpeku s jahňacieho mäsa.
Jahňací chrbát osolíme, okoreníme , potrieme cesnakom a krátko opečieme na oleji. Pridáme aj bylinky. Toastový chlieb rozvaľkáme, potrieme ho fášou , na ňu položíme listový špenát a jahňací chrbát. Zrolujeme a roládu opečieme na panvici do zlatista z každej strany. Potom ju preložíme do pekáča a pečieme pri 180 stupňoch približne 30 minút, pokiaľ mäso nie je v strede ružové. Podávame s kapustou Pakchoi opečenou na masle a s pečeným zemiakom na rozmaríne.

Recept z epizódy: 20. 05. 2017

Odporučte recept Vašim priateľom



Email This Page


Pridajte komentár k receptu