Cestovinové hniezda - Tajomstvo mojej kuchyne

Cestovinové hniezda

Maspoma

Špagety uvaríme, zmiešame ich s olivovým olejom a 1 šálkou parmezánu. Toastový chlieb rozomelieme v kuchynskom robote, pridáme k mletému mäsu, vmiešame vajcia, podľa potreby mlieko a nadrobno nasekanú cibuľu s hrsťou parmezánu, všetko osolíme, okoreníme  a pridáme čerstvé nasekané bylinky.

Tvarujeme guľky a pražíme na rozohriatej masti. Formu na muffiny vymastíme, do každej zvlášť vložíme uvarené špagety, ktoré vytvarujeme do formy hniezda, vlejeme  do stredu 1 PL paradajkovej omáčky, vložíme mäsovú guľku, opäť 1 KL paradajkovej omáčky a vrch posypeme parmezánom.

Pečieme v rúre predhriatej na 190 stupňov asi 10-15 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 08. 11. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu