• FP8A2905

Suroviny

na tri porcie:
140 g bryndze
80 g pochúťkovej smotany, príp. jogurtu
2 PL vody
2 PL oleja (ideálny bez príchute)
1 mladá cibuľka
5 zaváraných uhoriek
½ menšej mrkvy
1 hrsť čerstvej pažítky
soľ
mletá červená paprika
cukor
mleté čierne korenie
citrón

Partner relácie

Bryndzová tatárska omáčka

Šéfkuchár: Tinka Karmažín

Postup: Bryndzu, pochúťkovú smotanu, vodu a olej si dáme do mixéra a rozmixujeme na hladký krém. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, kyslú uhorku, pažítku, najemno nastrúhanú mrkvu a zamiešame. Dochutíme soľou, mletou červenou paprikou, trochou cukru, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou.

Recept z epizódy: 11. 06. 2017

Odporučte recept Vašim priateľom



Email This Page


Pridajte komentár k receptu